Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
©VerhagenMedia-Travel-001
Fotografie

Bij VerhagenMedia is fotografie erg belangrijk. De manier van foto’s maken varieert heel erg. Door de verschillende categorieën aanvragen hebben wij een eigen style ontwikkeld die bij bijna iedere gelegenheid kan worden toegepast, uiteraard kijkend naar de wensen van onze klanten. Fotografie is een onderdeel dat van hobby naar werk is gegaan. Heeft u een fotograaf nodig voor een speciale gelegenheid, project of promotiemateriaal bent u aan het goede adres. Wij staan open om te luisteren naar de klant en samen tot een duidelijk doel te komen.

 

Reeks fotografie

Heeft u geen goede foto’s van uw producten of wilt u graag een portretfoto van al uw collega’s is dezelfde stijl? Neem gerust contact met ons op. Door ons brede netwerk is het mogelijk meerdere goede fotografen bij elkaar te krijgen en voor u zo goed mogelijk de reeks vast te leggen.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is de afgelopen tijd erg veranderd. Via digitale media is er steeds meer vraag gekomen naar de opmaak van websites, presentaties en banners voor social media.

 

Drukwerk blijft het mooiste, het gevoel en de herkenbaarheid van uw eigen brochure of visitekaartje is uniek. Bij VerhagenMedia worden er afhankelijk van het product vaak meerdere concepten gemaakt voor u. Hierdoor ziet u altijd naast uw eigen idee ook een ons idee en een combinatie daarvan. Veel voorkomend is dat het verschil tussen die visie van binnenuit en ons idee niet ver uit elkaar liggen maar juist het verschil maken tussen goed en geweldig!

 

Binnenkort zal ons grafische portfolio op deze website verschijnen waar u o.a. de volgende producten zult kunnen vinden:

 

  • social media accounts geheel in eigen stijl
  • album covers
  • brochures
  • flyers
  • visitekaartjes
Mock-up-vm
mockup-portfolio-desktop
Webdesign

De website, een veel voorkomend onderwerp voor grote bedrijven en artiesten maar ook voor zzp-ers. Het is erg belangrijk dat jij, samen met waar jij goed in bent zichtbaar word voor iedereen. In een aantal sectoren is het nog mogelijk om zonder website te werken maar de meeste mensen zoeken even snel iets op het internet en kijken bijvoorbeeld naar de openingstijden, of wat andere mensen ervan vinden…u niet?

VerhagenMedia is gespecialiseerd in WordPress, een Content Management System dat wereldwijd door meer dan 28% van alle website word gebruikt. Daarnaast worden er dagelijks ongeveer 50.000 nieuwe website gemaakt met behulp van WordPress.

Wij richten ons vooral op de uitstraling van de website. Omdat webdesign niet onze core business is gebruiken wij een thema dan wij van geheel kennen en die passen wij aan naar uw wensen. Uw website is altijd uniek!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.